Omtale

07.11.2017

Lektørudtalelse for "I bunden af busken"

På bibliotek.dk er der kommet lektørudtalelse på antologien "I bunden af busken ligger en æske", som er udgivet af Godsbanens Skrivegrupper og forlaget Silkefyret. Britta Klitgaard har bidraget med novellen "Ventende Ulv vender hjem". Bogen får bl.a. disse ord med på vejen:

"En rigtig fin antologi, der udmærker sig ved gennemskrevne og velovervejede tekster." 

"Det er gennem alle teksterne synligt, at der er arbejdet grundigt med form, sprog og struktur."

Udtalelsen er skrevet af Louise Urban Andersen.

15.06.2017

Lektørudtalelse for "Sølvklokker"

Der er netop kommet en lektørudtalelse for "Sølvklokker" fra Dansk BiblioteksCenter. Bogen omtales som en udmærket førsteudgivelse, bl.a. med disse ord:

"Ti korte noveller, der giver en lille uhyggelig rislen ned af ryggen. Til læsere af noveller og magisk realisme."

"På overfladen er alt almindeligt og hverdagsagtigt, men lige nedenunder er der noget helt, helt galt."

Uddrag af lektørudtalelse af Camilla Sejerø, DBC.

8. juni 2017

Anmeldelse af Sølvklokker ****

”Sølvklokker” har fået en fin anmeldelse på Bogrummet.dk (4 ud af 5 stjerner!). Anmelderen Nelle Hardt, siger, at bogen har givet hende lyst til at læse noveller dagen lang!

 ”De fleste (af novellerne) har et overraskende twist og spændingskurven er virkelig vellykket.”

”Desuden handler de meget om eksistentielle spørgsmål og relationer blandt mennesker — den manglende empati over for andre, uformåenheden i forhold til at forstå og hjælpe hinanden og behovet for at behandle hinanden bedre.”

"Denne novellesamling kan kun anbefales, læs den! Lær noget om mennesker og om livet..."

Læs hele anmeldelsen her.

15.05.2017

Anmeldelse af "I bunden af busken ligger en æske"

I dag anmeldes "I bunden af busken ligger en æske - Skrivegruppernes antologi" af Charlotte Elisabeth Christiansen på Littuna.dk: Læs anmeldelsen her.

Littuna.nu er et website, som drives af litteraturstuderende fra Aarhus Universitet: "Holdet bag Littuna er en broget flok studerende fra Litteraturhistorie og Nordisk Sprog og Litteratur på Aarhus Universitet, der alle er mødtes under én fællesnævner, nemlig kærligheden til læsning og litteratur. Denne kærlighed er drivkraften bag Littunas vision: Vi vil inspirere til gode og interessante læseoplevelser – og håber læseren vil være med på vejen!"

"...en fin og livsbekræftende historie, der minder læseren om alt det vigtige i livet, og om aldrig at give op. Det er en fortælling om kærligheden, om at søge den og måske finde den."

(Om "Ventende Ulv vender hjem" af Britta Klitgaard - fra anmeldelse på Littuna.nu den 15.05.2017)

05.05.2017

Interview på Forlagsliv.dk

Lindhardt og Ringhofs blog Forlagsliv.dk bringer et interview med Britta Klitgaard om nyudgivelsen "Sølvklokker" (e-bog). Læs blogindlægget af Carina Camilla Bøgelund her.

20.12.2016

Lektørudtalelse for "Det er de andres skyld"

Uddrag af lektørudtalelse:

"Denne novellesamling er udgivet som en del af Århus som Europæisk kulturhovedstad 2017 projektet "Rethink DYDER", og novellerne beskæftiger sig alle, på én eller anden måde, med begrebet "dyder". Samlingens forfattere skaber en fin variation i tolkningen af emnet, idet de hver har bidraget med to noveller. Gennemgående er novellerne velskrevne og interessante, de lægger sig fint op ad emnet, og de overrasker og giver stof til eftertanke."

(Udtalelse af Merete Trap)